הבעיה בקירור
ליחידת קירור תפקיד אחד: לשמור על טמפרטורה עקבית בתוך חלל כפי שנקבע מראש על ידי תרמוסטט. לכן יחידת המדחס המפעילה את המקרר מועברת ומופעלת כדי לשמור על הטמפרטורה האידיאלית הזו.
זה אולי נראה הגיוני, אך המציאות היא שכמויות אנרגיה מיותרות משמשות לצינון שום דבר מלבד שטח מת. חשבו על זה - מה באמת חשוב - טמפרטורת האוויר בתוך המקרר או טמפרטורת המזון עצמו?
העובדה היא שהשניים שונים למדי, וכך גם תהליך התחזוקה שלהם. המאפיינים התרמודינמיים של מזון מוצק משתנים באופן משמעותי מזה של האוויר, כלומר, בעוד שאולי צריך לקרר את האוויר במקרר כדי להגיע לטמפרטורה שנקבעה מראש, ייתכן שהאוכל לא.
לכן, נתח משמעותי מהאנרגיה שהמקרר שלך צורך הוא למעשה מבוזבז - מנסה לשמור על אוכל קריר שכבר מצוי בטמפרטורה הרצויה.
הכירו את ה-CUES
בתרשים משמאל ניתן להתרשם כיצד נראה תוכו של ה- CUES.
CUES הוא מוצר שתוכנן ועוצב בבריטניה על-מנת שיתאים למטרתו ולסביבת הפעולה המיועדת שלו. הוא מורכב ממדמה (simulant) מזון מבוסס שעווה המחקה את המאפיינים התרמיים (כגון מוליכות תרמית ומסה תרמית) של מוצרי המזון שבתוך יחידת הקירור שלכם.
יש לנו אפשרות להציע את מערכת CUES בשתי וריאציות נוחות על מנת להבטיח כי לא משנה מה הגודל או הסוג של יחידת המקרר שלך, ההתקנה של CUES תהיה מהירה וקלה.
למידע נוסף על האופן שבו CUES עשויה להפחית באופן משמעותי את חשבונות האנרגיה שלך, לשפר את ביצועי הציוד ולשפר את אחסון המזון והבטיחות שלך, פנה אלינו עוד היום.